Bio2You Anti-age voide

Tilasin heinäkuun lopulla Biodellystä Bio2You Anti-Age voidetta. Ajattelin tässä 30:n ”paremmalla” puolella testata ryppyvoidetta. ;)

Voide on mielestäni aika paksua ja täyteläistä. Minulla on pintakuiva sekaiho ja tämä tuote on minulle ollut ehkä hieman liian rasvaista. Ehkä juuri talven pakkasille tämä on hyvä, mutta kun olen käyttänyt sitä nyt kesällä ja alkusyksystä olisin suonut tämän olevan kosteuttavampaa. Mitään ryppyjen silotusta en ole tällä huomannut. En nyt tiedä onko minulla vielä varsinaisesti ryppyjä, mutta ilmejuonteita on silmienympärillä. (pitäskö sanoa, että ryppyjä pitkästä ilosta?! ;))

Jatkan tuotteen käyttämistä nyt niin kauan kun sitä on, eli kasvot ehtii kuivua talven pakkasissa ja viimoissa, niin katsotaan mihin tuote yltää. :) Mutta Kesärasvaksi tämä siis on ehkä liian tujua.

Tuoksu voiteella on ihana. Raikas ja makea tyrnintuoksu.

Korostan vielä, että en ammattilainen kauneudenhoidossa, vaan ihan tavallinen tallaaja, mutta haluan kertoa omat kokemukset tuotteista muille samanlaisille. Ja olen ostanut kaikki tuotteet testaamani/käyttämäni tuotteet itse.

Jätä kommentti