Ihana Vichy!

En olekaan kuukauteen kirjoittanut tänne mitään, joten täällä on ollut vähän hiljaista, mutta nyt on pakko tehdä pikapäivitys ja jakaa teille jotain mahtavaa.

Kerroin täällä, että iholleni tuli ruusufinni ja jouduin siirtymään kosteusvoiteissa herkän ihon ja ihoa tukkimattomiin tuotteisiin. Ostin ensimmäisenä tuota Vichyn Aqualia Thermal kasvovoidetta. Olen käyttänyt sitä nyt n. kuukauden verran ja mun nenästä on kadonnut kaikki mustapäät!!! Aion nyt viikonlopun aikana ostaa saman sarjan hieman paksumpaa voidetta ja ehkä puhdistusainetta.

Oon todella tyytyväinen voiteeseen muuten, mutta ehkä saisi olla ihan hieman paksumpaa. Katsotaan minkälaista on tämä tuotteen paksumpi versio.

4 kommenttia artikkeliin ”Ihana Vichy!

  1. Hyvä, että löysit sopivaa. Ihot ja tarpeet vaihtelevat ja tuo lienee pääasiassa kosteuttava. Vichyn tuotteita olen ajoittain käyttänyt ja ne ovat helppoja.

    1. Juu, nyt kävin hakemassa riittoisamman putelin voidetta ja ostin samalla saman sarjan putsaria. Saa nähdä miten toimii. ;) Täytyy jossain välissä palata kyllä testaamaan luonnon kosmetiikkaa herkälle iholle.

Jätä kommentti